top of page

台灣玩具博物館 群組

公開·76 位會員

FK Jablonec MFK Karviná koukněte se 16/12/2023

před 11 hodinami — 19. 8 ... MFK Karviná - FK Jablonec · FC Slovan Liberec - FK Pardubice · 1. ... Mladá Boleslav MFK Karviná koukněte se před 6 dny — (Sledovat živě> ...

Po dvou letech a šesti měsících byl povolán zpět do služeb slovenský trenér Jujar Jarábek. „Jako bych se vrátil po týdenní odmlce. Tím, že to tady znám, přicházím jako domům, “ prohlásil šedesátiletý kouč a pokračoval. „Česká liga má vysokou kvalitu, jde dopředu. Našim klukům nevyšel start do ligy. Kádr je tu kvalitní, ale ve hře se dá hodně toho zlepšit, “ konstatoval po návratu do Karviné. Po hráčích požadoval nasazení, agresivitu a aktivní hru. [Živý přenos@@@] Hradec Baník koukněte se živě 9 14. 11. 2023 — [[[ŽIVÝ PŘENOS TV]]###] Bohemians 1905 MFK Karviná Sparta Praha proti FK Jablonec živé koukněte FK Jablonec FK Pardubice přenos živě 26 ... Ty ligové, to byl svátek. Když jezdím domů, přehrávám si, jaké to bylo, chytat na Spartě, na Slavii, “ přemítá. V černobílém dresu nastoupil ke 172 duelům, 66 bylo v nejvyšší soutěži. Zažil tři postupy, dva sestupy a celkem 13 trenérů. „Pamatuji leccos – hecíře Frantu Straku, Jarda Šilhavý byl zase klidný a rozumný, zažil jsem i jihočeské legendy Frantu Cipra a Pavla Tobiáše, pak i bývalého spoluhráče Davida Horejše. Je to na napsání knížky, “ bilancuje. Bohatý je i výčet historek z téměř dvacet let dlouhé profesionální kariéry. „Když se dařilo, zašli jsme na pivko. „Současná podoba se mi moc líbí. Jen když jsem někde kdysi zaslechl, že by se tam měly stavět byty a stadion by se přesunul, tak mi z toho bylo celý den úzko, “ přibližuje. Taková varianta však není na pořadu dne, a tak Křížek nepřijde ani o své oblíbené místo na Střeleckém ostrově. „Je za brankou nahoře na jižní tribuně. Tam sedává můj taťka. Samozřejmě víme, že nás nic lehkého nečeká, protože i zápas v Karviné byl náročný, soupeř má dobré kontry. Myslím si, že typově to bude podobné jako s Teplicemi. Z naší strany hodně o trpělivosti a poctivosti. Karviná měla ve středu výborný vstup do zápasu, dala dvě branky a od toho se odvíjel celý zápas, “ říká před sobotním zápasem trenér Radoslav Látal. Jablonec s Karvinou zakončí ligový podzim 2023 svým 15. vzájemným zápasem. Na Karvinou je vstup za dvacku! FK Jablonec MFK Karviná FORTUNA:LIGA, 19. kolo so 16. 12. 2023, 15:00 Na poslední domácí zápas roku 2023 jsme si pro vás připravili speciální akci na vstupenky pro utkání s Karvinou. Jako poděkování za celoroční přízeň jsme připravili symbolické vstupné 20 Kč. Utkání s Karvinou je posledním zápasem roku 2023 pro FK Jablonec. A jde o zápas velmi důležitý, protože ho chceme zvládnout za tři body a přiblížit se tak vyšším pozicím v ligové tabulce. [[ŽIVÉ HD!!!]**] Boleslav Karviná on-line přenosu 2 prosince 2. 12. 2023 — MFK Karviná Sigma Olomouc koukněte se živě 25 4. Zápas 4.4 FK Mladá Boleslav · FK Jablonec · FK Pardubice · FK Teplice · MFK Karviná · SK Mladá Boleslav MFK Karviná koukněte se 2 prosince 2023 před 2. 12. 2023 — FC Hradec Kr lov 17:23 17 12. FK Jablonec 15:21 13. Sestřih a hodnocení U19: Karviná - Příbram YouTube YouTube 2:16 YouTube MFK Karviná 29. 8. (sport==) Karviná Sigma Olomouc koukněte se 25 25. 11. 2023 — 2023 — FK JABLONE. (volný, uvolnit===) Baník Ostrava Zlín koukněte se 1 listopa 23. 9 FK Jablonec Sigma Olomouc koukněte se 04/11/2023 ... FK Jablonec MFK Karviná koukněte se živě 16 prosince 2. 12. 2023 — FK Jablonec MFK Karviná koukněte se živě 16 prosince 2023 Streamování 2. 12. 2023 — 2023 — FK Jablonec FK Teplice koukněte se živě ... (((Proud###))) Jablonec Karviná Přímý přenos 16 prosince 202 před 8 hodinami — FK Jablonec MFK Karviná koukněte se 16 prosince 2023 před 2 hodinami — Karviná Pardubice přenos 9 prosince 2023 Živý přenos TV před 6 dny — MFK ... MFK Karviná FK Pardubice přenos živý 9 prosince 2023 před 7 dny — MFK Karviná, 16, 18:29, 13. 14. FK Pardubice, 17, 13:25, 13. 15. FC Zlín, 16, 15: Jablonec Pardubice koukněte se 26/11/2023 Sportovní TV 11. Baník Ostrava Viktoria Plzeň koukněte se 3 prosince 2023 3. 12. 2023 — FK Jablonec FK Teplice přenos živě Baník Viktoria Plzeň koukněte MFK Karviná - Koukněte na sestřih včerejšího utkání na... Akademie ... Karviná Pardubice přenos živě 9 prosince 2023 televize před 8. 12. 2023 — Jablonec Pardubice přenos živě 26 listopadu 2023 před 9 FK Jablonec · FK Pardubice · FK Teplice · MFK Karviná (ŽIVÝ Fotbal Pardubice ... Jednou za poločas jsem tam vždy mrknul a byl jsem šťastný, že je tam se mnou. V duchu jsem si říkal, že je na mě snad pyšný. Moc tím žil. I teď tam při tréninku občas kouknu, “ svěřuje se. Křížkův otec také vede synovi knihy s výstřižky z novin, fotkami nebo sestavami. Už jich vytvořil šestnáct. Kariéra gólmana ze Strakonic skončila před třemi a půl lety. FK Jablonec MFK Karviná koukněte se živě 16 prosince 2023 před 10 hodinami — FK Jablonec MFK Karviná koukněte se živě 16 prosince 2023 MFK KARVINÁ Karvinský klub se v poslední době spíše hledá, nicméně ve středu ... Ten bod je sladkou odměnou a myslím si, že jsme si ho i zasloužili, “ konstatoval Jarábek. Jeho tým necestoval ve středu zpět přes celou republiku, ale povzbuzen středečním bodem se rovnou přesunul k sobotnímu zápasu do Jablonce. „Vracet se do Karviné by bylo dost únavné. Všichni včetně vedení děláme maximum pro bodový zisk i v Jablonci. Odtrénujeme tam, zregenerujeme a připravíme se na Jablonec, “ velí hlavní kouč před posledním zápasem sezony. Jablonec přišel v posledním kole o šestizápasovou sérii bez porážky, když prohrál na Spartě 0:3 všemi góly z prvního poločasu. Teď se však Látalův celek soustředí na závěrečný duel podzimu. „Víme, že nás čeká houževnatý a silový protivník. Nezapomenu, když jsme za trenéra Straky hráli poslední kolo v Olomouci. On už věděl, že končí, tak nás cestou domů pozval do sklípku k jeho známému. Tehdy za nás hrál Tomáš Hunal, kterého jsme tam nechali a on spal na štěrku před sklípkem, zatímco my už byli doma, “ usmívá se. Mladí hráči, kteří absolvují Regionální fotbalovou akademii pro Jihočeský kraj, se mohou prosadit do nejvyšších soutěží. To se podařilo třeba strakonickému odchovanci Zdeňku Křížkovi, který chytá za druholigové Dynamo České Budějovice. Během kariéry se také zásadně změnil stadion na Střeleckém ostrově. Když Křížek s otcem ještě jezdili fandit, naproti hlavní tribuně byla plechová tribuna na stání. Paradoxně nejlepším střelcem dosavadních soubojů je osmigólový útočník Doležal, nyní ve službách našeho soupeře z Karviné. Vzájemná bilance odehraných zápasů je nakloněna na stranu Severočechů, kteří zvládli vítězně devět zápasů, tři duely skončily remízou a dvě utkání vyhrála Karviná. Jablonec neprohrál v těchto soubojích rovných pět let. Na začátku letošní sezony v půlce srpna remizoval v Karviné 1:1. Na sobotní utkání je možný VSTUP už od 20, - Kč! Kdo udělá úspěšnější tečku za ligovým podzimem? Utkání začíná v sobotu 16. Křížek: Celý život dynamákem. Zažil tři postupy, dva sestupy a 13 trenérů - iDNES. czKdyž tachometr ukazoval přes 400 tisíc kilometrů, vůz předal otci. Byl to právě on, kdo ho přivedl k fotbalu. Aby také ne. Zdeněk Křížek starší chytal celý život za ČZ Strakonice, ale syna na trávník netlačil. Vyzkoušel si různé sporty. Pak však při hokeji dostal zápal plic, a tak dostal přednost fotbal. Zlom přišel na turnaji ve ŠvédskuKřížek mladší chtěl dávat góly jako útočník, pak začal ve středu obrany, ale nakonec se dostal mezi tři tyče. „Před jedním turnajem nám onemocněl brankář, tak jsem tam šel já. V budějovické sportovní hale jsem se stal nejlepším gólmanem, “ popisuje. [[VOLNÝ, UVOLNIT<<<<]] FK Jablonec MFK Karviná přenos před 12 hodinami — [VOLNÝ, UVOLNIT<<<<]] FK Jablonec MFK Karviná přenos živě 16.12.2023 před 6 dny — FK Teplice · MFK Karviná · Slezský FC Opava · SK Sigma ...

關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

0917 567 617

220 新北市板橋區中正路435號
No. 435, Zhongzheng Rd, Banqiao District, New Taipei City, Taiwan 220

©2019 by 台灣玩具博物館

bottom of page